Nyheter‎ > ‎

Information från styrelsen

skickad 11 juni 2017 07:48 av Västlanda Gille   [ uppdaterad 17 juni 2017 02:31 ]

Västlanda Gille har haft ordinarie årsmöte 2017 och valt ny styrelse. Nu blev det inte så stora förändringar. Ulla avgick med ålderns rätt, men kommer att fortsätta ansvara för studiecirkeln Knep o Knåp. Ny som suppleant i styrelsen är Mia Gidlund, vi hälsar henne välkommen. Elsa Lejonstig går upp på ordinarie plats. I övrigt inga förändringar. Årsmötesprotokollet finns inom kort på hemsidan under dokumentarkiv.

Biblioteket kommer på försök att ha öppet mellan 11.00-13.00 på lördagar i sommar. Vi startar den 3 juni och några lördagar framåt. Sedan utvärderar vi. Då är det fritt fram att komma och låna böcker. Det finns både barn- ungdoms- och vuxenböcker. Det går också att lämna böcker. Anslag sätts upp på anslagstavlorna

Ny ansvarig för uthyrning av dansbanan blir från och med nu Solveig Erlandsson, tel 0762780566.

Håll alltid utkik på anslagstavlorna och hemsidan. Där informerar vi om kommande aktiviteter och nyheter. Det finns fem anslagstavlor i området, så det finna alltid någon du går förbi ibland. Ta för vana att kasta en blick på den då. Föreningen har också startat en egen Facebooksida där vi kommer att lägga ut information.